Online boeken

  • de
  • en
  • fr
  • nl

Ons hotel

kamer-in-hotel-de-emauspoortHet was één van onze voorvaders, Jules Joseph Grossat, die zich in 1922 in Delft als pâtissier vestigde op de locatie waar nu het hotel staat. In 1995 openden wij de deuren van het hotel. Een onderdeel hiervan vormt de sfeervolle herberg, die in een historisch pand gevestigd is. In deze ruimte wordt iedere ochtend een heerlijk ontbijt geserveerd.

Slapen

Het driesterrenhotel bestaat uit 24 kamers en twee woonwagens. Alle zijn oudhollands gezellig ingericht en zijn voorzien van douche of ligbad, toilet, televisie, telefoon en koffie-/theezetfaciliteit. Op alle kamers heeft u beschikking over een gratis WIFI-netwerk. Een aantal kamers is gelegen aan onze pittoreske binnenplaats. Aan de voorzijde van het hotel zijn twee kamers, die een schilderachtig uitzicht op het meest gefotografeerde plekje van Delft hebben. Het is niet toegestaan te roken in het hele hotel. ’s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, waarbij u altijd kunt rekenen op verse broodjes uit eigen bakkerij. ’s Avonds bent u tot 22.00 uur van harte welkom in de lounge room. Hier kunt u een kopje koffie of een drankje bestellen. Deze ruimte beschikt bovendien over een leestafel, TV en Internet. Het kenmerkende van een verblijf in Hotel de Emauspoort is de ongedwongen en persoonlijke sfeer. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

michelin-gids-2013

Michelin hotel

In november troffen wij in de Michelingids 2015 wederom een klein mannetje aan vóór onze hotelnaam. De Michelingids geeft
aan: De Hotel Bib

 

 

Booking.com

In januari 2016 kregen wij het cijfer 9.1 van Booking.com. Het cijfer is gebaseerd op de beoordelingen van hotelgasten die via Booking.com in Hotel de Emauspoort overnacht hebben.