Sleutels van Delft

Wij hebben een leuke en originele speurtocht beschikbaar om Delft te verkennen. Vraag de speurtocht gratis aan. Sleutels van Delft Na het invullen van je gegevens, kom je op een pagina waar je de speurtocht direct kunt downloaden. Open de … Lees verder »

Hotel de Emauspoort banner #corona

Banner #corona Banner opgehangen van Sybolt Harkema van www.salonbootdelft.nl met uitspraak van Giuseppe Conte.

Werkwijze tijdens de coronacrisis in Hotel de Emauspoort

Hotel de Emauspoort heeft alle werk- en hygiëne protocollen aangescherpt om zo een veilig verblijf te waarborgen. 1. Wij werken volgens de aanbevolen richtlijnen van de overheid en het RIVM. Ook hebben wij een afgeschermde balie en bar gerealiseerd. 2. … Lees verder »

Centrum Hotels Delft

Vier familie hotels in het centrum van Delft werken samen, om zo meer gasten tevreden te kunnen stellen, namelijk: Hotel de Emauspoort Hotel de Koophandel Hotel de Plataan Hotel Johannes Vermeer. Samen bezitten deze romantische hotels in het hartje van het … Lees verder »

Kentekentoegang in Delft

Kentekentoegang in Delft Wij adviseren iedereen direct te parkeren in de Marktgarage, deze garage is gelegen op 400 meter afstand van het hotel. In de binnenstad van Delft geldt kentekenregistratie Om met de auto bij het hotel te komen dient … Lees verder »