Kamers Hotel de Emauspoort

 

kamers  Hotel de Emauspoort

De kamers van Hotel de Emauspoort hebben verschillende thema,s. De kamers hebben geen universele uitstraling en ook de afmeting en indeling is verschillend. Zo beschikt het hotel over een Vermeer en het  Anna van Buren appartement.  Het hotel heeft in totaal 24 kamers en twee woonwagens/ Gipsy caravans.

Het Hotel biedt naast standaard twee-persoonskamers ook drie-persoonskamers en familiekamers. Een aantal kamers voor meer dan twee personen zijn voorzien van een tweede verdieping. Dit maakt de kamers nog unieker. De familiekamers zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen en zijn groter dan de standaard kamers voor 2 personen.

De kamers worden dagelijks schoon gehouden door onze enthousiaste kamermeisjes met jarenlange ervaring.

Kamers Hotel de Emauspoort

Deze kamer is een familiekamer.

Faciliteiten kamers Hotel de Emauspoort

Alle kamers zijn in het begin van 2020 gerestyled en wederom gezellig ingericht. De kamers  zijn voorzien van:

  • Een tweepersoonsbed( 1.40 x 2.00 m.) of twee enkele bedden
  • Douche en/of ligbad
  • de meeste kamers hebben een schrijftafel of bureau
  • Toilet
  • Televisie
  • Telefoon
  • Koffie- en theefaciliteit
  • Gratis Wifi

Uitzicht kamers

De ene kamer kijkt uit op een idyllisch straatje en de andere kijkt uit op het meest gefotografeerde plekje van Delft. Andere kamers kijken uit over de pittoreske binnenplaats.

Binnenplaats

Het hotel beschikt over een gezellig afgesloten binnenplaats waar u rustig een boek kunt lezen of gezellig bij kunt kletsen onder het genot van een drankje. Veel kamers grenzen aan de binnenplaats. Er is ook een mogelijkheid om uw fiets op de binnenplaats te stallen. Roken is niet toegestaan op de kamers, maar (nog) wel op de binnenplaats. Bij mooi weer kunt U ook heerlijk ontbijten op de binnenplaats.

Ontbijt

Het ontbijt wordt momenteel ( zolang de 1.5 meter regels nog gelden) op een etagère aan uw tafel geserveerd. Deze bevat een mix van heerlijke verse producten waaronder;   versgebakken broodjes, croissants en brood en krentenbrood uit eigen bakkerij. Zowel warme (ei, pannenkoeken) als koude gerechten, versgeperste jus d’orange, fruit zult U vinden bij uw ontbijt. Wij maken uw koffie/thee en brengen dat geurend en vers aan uw tafel. Ook voor speciale wensen of dieetwensen bent U bij ons aan t goede adres. Het ontbijt zit bij de prijs inbegrepen.

Receptie

Bij de receptie kunt u altijd terecht met uw vragen. De receptionist(es) staan altijd voor u klaar en weten u verder te helpen met vragen over wat er allemaal te doen is in Delft. Ook geven zij informatie over de beste restaurants, musea, etc.