Kentekentoegang in Delft

Kentekentoegang in Delft
Wij adviseren iedereen direct te parkeren in de Marktgarage, deze garage is gelegen op 400 meter afstand van het hotel. In de binnenstad van Delft geldt kentekenregistratie Om met de auto bij het hotel te komen dient u uw kenteken te registeren op toegang.delft.nl. Dit kan vooraf maar ook achteraf op dezelfde dag tot 23.55 uur. Wij kunnen dit ook voor u doen na aankomst in het hotel, u moet het alleen even melden. (Zo voorkomt u een vervelende bekeuring achteraf)

Let op: vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur en zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur is het niet toegestaan om de autoluwe binnenstad in te rijden.

De oude binnenstad van Delft is juist zo aantrekkelijk omdat een groot gedeelte geheel autoluw is. Rondom het centrum zijn een aantal parkeergarages gelegen waar u gemakkelijk uw auto kan parkeren tegen een acceptabel tarief (€ 15,- per dag), uw auto staat dan op een veilige plek geparkeerd. De ‘Marktgarage’ is het makkelijkste bereikbaar en op ongeveer 400 meter afstand van Hotel de Emauspoort gelegen. De Zuidpoort- en de Phoenixgarage zijn op ongeveer 800 meter gelegen, in de Phoenixgarage betaalt u echter € 18,- per dag.