Appartement Hotel ‘Anna van Buren’

Anna-van-Buren-20133

Appartement Hotel

Appartement Anna van Buren is een prachtig appartement in het centrum van Delft. Het appartement is onderdeel van het hotel, maar heeft een eigen ingang in de Trompetstraat naast de ingang van het hotel. Het appartement is begin 2020 compleet gerestyled.

Verdiepingen

Op de eerste verdieping bevind zich een zitkamer met een lekkere bank, en 2 fauteuils . Er is een open keuken voorzien van koelkast, kookplaat, afwasmachine, magnetron, etc. Alle kookgerei is aanwezig.

Op de tweede verdieping bevindt zich de slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (140cmx200cm) en een moderne badkamer met douche en bad. Ook beschikt het appartement over een klein balkonnetje met uitzicht in het straatje.

Op beide verdiepingen is een televisie aanwezig en er is gratis WIFI.
U boekt dit appartement inclusief ontbijt.

 

Anna van Buren

Anna van Buren was de eerste vrouw van Willem van Oranje. Er is niet veel bekend over haar, behalve dat zij een timide en rustige vrouw was. Willem van Oranje en Anna waren gelukkig. Anna stond bekend om haar wijsheid en vroomheid. Willem van Oranje an Anna kregen drie kinderen, waarvan een van de dochters op jonge leeftijd overleed. Anna overleed op 25 jarige leeftijd. Ze liet haar erfenis na aan Willem van Oranje.

Kamer boeken

Het is  ook mogelijk om een standaard kamer te boeken. De standaard kamers hebben allemaal net als het appartement een thema. Ook beschikt het hotel over een prachtige Johannes Vermeer Kamer.