Online boeken

  • de
  • en
  • fr
  • nl

Hotelkamer Delft

Kamer-12

Hotelkamer Delft

Hotelkamer Delft boeken? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij bieden u fantastische themakamers voor lage prijzen. Het ontbijt zit altijd bij de prijs inbegrepen.

Standaard kamer

Hotelkamer Delft

Hotelkamer met twee verdiepingen

Een standaard thema kamer is een tweepersoonskamer of een kamer voor meerdere personen met douche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van het gebruikelijke comfort. In de kamers waar een tweepersoonsbed aanwezig is, is de afmeting hiervan 140cm x 200cm. Wij hebben een aantal kamers op de begane grond en een aantal kamers op de eerste en tweede verdieping. De meeste kamers hebben een mooi uitzicht over de binnenplaats, of een uitzicht over de Trompetstraat of over de nieuwe kerk.

Wij bieden kamers voor 2 personen, 3 personen en 4 personen. Voor extra privacy zijn veel van onze kamers uitgerust van een karakteristieke trap, met een extra verdieping. Dit is onwijs handig als u met uw kinderen bent. Ook bieden wij voor kinderen onder de twee jaar een camping-bed.

Onze kamers hebben allemaal hun eigen sfeer en uitzicht. Zo heeft elke kamer een eigen thema, zoals de Poortkamer, de Willem van Oranje kamer en de Antoni van Leeuwenhoek kamer.

De kamers worden elke dag naar wens schoongehouden door onze ervaren kamermeisjes. U kunt voor uw vragen en opmerkingen terecht bij de receptie. Wij staan klaar voor al uw vragen en geven graag tips voor leuke eetgelegenheden en bezienswaardigheden.Op 100 meter loopafstand vind u de VVV.

Soorten kamers

Er is een keuze uit verschillende soorten kamers. Zo hebben wij tweepersoonskamers, driespersoonskamers en zelfs vierpersoonskamers. Ook hebben wij een prachtige Vermeerkamer en een Anna van Buren Appartement. Tot slot hebben wij op ons binnenpleintje ook twee authentieke woonwagens, genaamd “Pipo de clown” en “Mammaloe.”

  • 1 Persoon – € 125.00
  • 2 Personen – € 135.00
  • 3 Personen – € 175.00
  • 4 Personen – € 215.00