Slapen in een woonwagen

Woonwagen Mammaloe

Woonwagens van Pipo en Mammaloe

Slapen in een woonwagen kan bij de Emauspoort! Verscholen op de binnenplaats van het hotel, midden in het centrum van Delft, staan twee authentieke woonwagens genaamd “Pipo de Clown” en “Mammaloe”. In augustus van het jaar 1999 zijn ze -na een lange reis uit het Oosten- bij het hotel aangekomen en op de binnenplaats neergezet.

Slapen in een woonwagen

Slapen in één een van de woonwagens is een ware belevenis. De houten wagens zijn gezellig ingericht met een bed voor twee personen en een gezellig zitje. Aan de muren hangen leuke foto’s van Pipo en Mammaloe. Achter in de wagens zit een badkamer met douche en toilet. In de woonwagens zijn een aantal boekjes van Pipo aanwezig zodat u de avonturen van de rondreizende circus familie weer kunt beleven.

Faciliteiten woonwagen

Straat met uithangbord

Woonwagen van Pipo en Mammaloe

Beide woonwagens zijn voorzien van alle comfort, zoals douche en toilet, telefoon, televisie, verwarming en koffie- en theefaciliteit. Het zijn kleine hotelkamers, maar dan op wielen. In de zomer kunt u heerlijk genieten van de rust op uw eigen terras. U loopt snel weer de gezellig drukke binnenstad van Delft in om te genieten van het winkelen of van iets lekkers in een van de vele restaurants en cafe’s. Voor een knusse overnachting op een originele manier moet u in één van de woonwagens zijn.

Andere kamers

De Emauspoort is uniek, omdat naast de woonwagens ook de kamers allemaal een thema hebben. We maken onderscheid in een standaard kamer met een thema, zoals de Willem van Oranje- , Anna van Saxen-, Willem Barentsz of Michiel de Ruyter kamer of u kunt kiezen voor de schitterende Johannes Vermeer kamer of een Appartement.