Werkwijze tijdens de coronacrisis in Hotel de Emauspoort

Hotel de Emauspoort heeft alle werk- en hygiëne protocollen aangescherpt om zo een veilig verblijf te waarborgen.
1. Wij werken volgens de aanbevolen richtlijnen van de overheid en het RIVM. Ook hebben wij een afgeschermde balie en bar gerealiseerd.
2. Openbare ruimtes worden diverse malen per dag extra schoongemaakt, deurknoppen, pinapparaat, etc gedesinfecteerd.
3. Wij hebben duidelijke afspraken gemaakt met onze medewerkers omtrent ziek zijn.
4. Wij houden op dit moment minder kamers beschikbaar waardoor het hotel niet zo vol is, dus minder aanwezige personen.
5. Nadat een kamer weer vrijkomt (uitcheck) zullen wij deze luchten en ventileren, desinfecteren/schoonmaken en daarna pas weer verhuren.
6. Bij een meerdaags verblijf wordt uw kamer niet opgemaakt , indien u handdoeken of andere zaken nodig heeft kunt u deze bij de receptie vragen.
7. Per kamer kunt U alleen boeken met uw partner of met uw gezin. Een gezin is hetzelfde huishouden waar u onderling geen rekening hoeft te houden met 1.5 meter afstand.
8. De 1.5 meter afstand geldt uiteraard wel ten aanzien van andere gasten en onze medewerkers.
9. De tafels voor het ontbijt zijn op de juiste afstand. U kunt zowel binnen als buiten,op onze fijne binnenplaats, heerlijk ontbijten. Ook hier zijn de tafels op veilige afstand. Uiteraard kunt U ook rustig in uw kamer ontbijten.
10. Wij werken in deze tijd niet met een ontbijtbuffet maar met standaard ontbijt. Bij het inchecken laten wij u weten waar ons ontbijt uit bestaat. Indien gewenst kunt u eventuele aanvullingen vragen. Wij kunnen dan uw ontbijt op verantwoorde hygiënische wijze bereiden en voor u op een dienblad of in een box per kamer serveren. Deze box bieden wij op een afgesproken tijd aan of kunt u afhalen op veilige afstand van onze medewerkers of wij zetten het voor uw kamerdeur klaar.
11. Wij vertrouwen erop dat u zelf ook volgens de aanbevolen richtlijnen handelt ten aanzien van uzelf en onze medewerkers.
12. Wanneer u verkoudheidsverschijnselen en/of koorts heeft, vragen wij u de reservering te verplaatsen en alleen te komen als u 48 uur klachtenvrij bent.
13. Groepsboekingen zijn momenteel niet mogelijk.