Short Stay : de Emauspoort 'Just like home'

short stay de Emauspoort
short stay de Emauspoort

Ben je op zoek naar een leuke tijdelijke woon- en/of studieruimte met eigen keukenvoorziening ( of een gemeenschappelijke keuken) en eigen badkamer midden in het gezellige centrum van Delft? Dan heeft de Emauspoort de perfecte tijdelijke short stay oplossing voor jou.

We geven geen informatie over de toewijzingsprocedures.

Emauspoort; voor Short Stay

Wil je niet jaren vast zitten aan lange huurcontracten met allerlei regels en beperkingen, maar ben je om wat voor reden dan ook op zoek naar een tijdelijke woonruimte, dan kun je bij ons terecht. Huur een gemeubileerde unit voor 3 tot maximaal 6 maanden. ( afwijkende termijnen in overleg van min. 3 maanden tot max. 12 maanden) We vragen wel een bewijs van inkomen. De huur is uitgesplitst naar huur en service/energiekosten; deze zijn door de hoge energietarieven niet vast)

Tuin

We hebben een afgesloten tuin waar je gebruik van kunt maken. Er staan banken en tafels waar werk en ontspanning prima samengaan. Je kunt daar ook je fiets veilig stallen.

Schoonmaak

Iedereen heeft zijn eigen standaard voor schoon, dus dat moet je zelf doen, we hebben wel de benodigde spullen die je samen kunt gebruiken. Halverwege je verblijf geven wij jouw badkamer een extra schoonmaakbeurt; dit is inclusief. We maken hierover een passende afspraak.

Wifi

Uiteraard kun je tijdens je verblijf gratis gebruik maken van onze snelle WIFI.

Fietsen

We hebben een binnentuin. Er is voldoende ruimte om een fiets veilig te stallen. We hebben ook huurfietsen die tegen een kleine vergoeding per maand kunnen worden gehuurd.

Verblijfsduur

De maximale verblijfsduur is 12 maanden. ( min. 3 maanden)In de laatste maand voor je vertrek moeten bezichtigingen door nieuwe huurders mogelijk zijn. We maken daarover goede afspraken.

Borg

Je betaalt een borg t.w.v. 1 maand huur,- samen met je eerste maandhuur. De huur moet de maand voor je verblijf betaald zijn.

Dus

Als je geïnteresseerd bent in een tijdelijke oplossing voor je woonwensen, neem dan contact met ons op. We kunnen dan een bezichtiging regelen, fotomateriaal sturen en ‘maatwerk’ afspraken maken.