De Emauspoort "Just Like Home"

De Emauspoort “Just Like Home” is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Delft. Het pand heeft een authentieke uitstraling. Tot mei 2022 deed De Emauspoort dienst als hotel. Per 1 mei 2022 gaan we verder als Short Stay accommodatie voor de verhuur voor langere tijd en zijn wij gestopt met het verhuren van kamers als hotel. De nieuwe naam : de Emauspoort “Just Like Home” is gekozen omdat het veel over ons zegt.
We willen het thuisgevoel graag toevoegen aan een verblijf bij ons.

We verhuren units van diverse groottes voor maximaal 6 maanden. Deze units zijn geschikt voor 1 persoon.

Het kenmerkende van een verblijf bij ons is de ongedwongen persoonlijke sfeer. Dit komt doordat we een echt familiebedrijf zijn. Ook hebben wij een warm team dat altijd voor je klaar staat. We heten je van harte welkom voor Short Stay in De Emauspoort “Just Like Home”!

Over de Geschiedenis

De geschiedenis van De Emauspoort begon allemaal bij de voorvader van de huidige eigenaar Jeroen Struyk; Jules Joseph Grossat. Hij vestigde zich in 1922 in Delft Centrum als pâtissier, op de locatie waar De Emauspoort “Just Like Home” nu gevestigd is. Het bedrijf ging van vader op dochter en de derde generatie Lida en Jules hebben het bedrijf verder uitgebreid met een lunchroom, catering op maat en een herberg voor feesten, partijen en vergaderingen. Hun zoon Jeroen is erbij gekomen en is daarnaast begonnen met het hotel.

de Emauspoort: Over ons
Dees en Jeroen

Alles in De Emauspoort ademt sfeer en warmte, met een knipoog naar geschiedenis en nostalgie! Met onze afgeschermde binnenplaats hebben wij een unieke plek om in alle rust tijdelijk te wonen in dit pareltje in de binnenstad. Voor studenten die voor een korte tijd in Nederland komen voor hun studie zijn wij een goede keus maar ook voor mensen die tijdelijk een woonplek zoeken is de Emauspoort “Just Like Home” een mogelijkheid.

Jeroen en Dees

In 1995 opende Jeroen de deuren van het Emauspoort Hotel en samen met zijn vrouw Dees runden zij 17 jaar lang het hotel. Sinds mei 2022 is de functie van De Emauspoort veranderd in een Short Stay accommodatie, waar je terecht kunt voor het huren van tijdelijke gemeubileerde woonunits voor maximaal 6 maanden. Je bent welkom vanaf 3 maanden.