Units: wat houdt dit in?

Wonen in een unit.

Alle units zijn slechts geschikt voor 1 persoon. Hier is de prijs op gebaseerd.

Wij hebben onze kamers gerestyled en een kitchenette geplaatst zodat je voor langere tijd een complete woonunit in ons voormalige hotel kunt huren. De volledig ingerichte kitchenette is voorzien van een 2-pits kookplaat, magnetron, koelkast, spoelbak met warm en koud water en een waterkoker en koffiemachine. De units verschillen in grootte maar zijn gezellig en praktisch ingericht en hebben een tv, een eigen kitchenette, toilet en bad of douche. Wij verhuren de units gemeubileerd. Je hoeft alleen maar in te checken met je koffer vol kleding.

De meeste units liggen aan de afgesloten binnenplaats waardoor het rustig en veilig wonen is.

Wij voorzien de bedden van beddengoed en je krijgt een extra set bedlinnen. Je kunt 1 keer per week gratis wassen in onze wasmachine en droger. Deze zijn voor gedeeld gebruik. We leveren ook 2 sets badhanddoeken.

Er zijn een klein aantal units met een 2-persoonsbed, de rest heeft een bed van 90x 2.00 mtr.

De bedden en matrassen zijn gemaakt bij de Slaapfabriek, een Nederlands bedrijf. Het zijn box spring bedden van hotelkwaliteit.

Prijzen en Maten

Een medium unit huren in ons hotel is mogelijk vanaf € 800,- excl. servicekosten/GWE + internet. ( momenteel € 150,- maar niet vast)Deze units zijn ook alleen geschikt voor 1-persoons gebruik en ze hebben een 2-persoons hoogslaper zodat de ruimte optimaal wordt benut. Een grote unit ligt tussen de € 1.000,- en € 1.250,- per maand. exclusief.

We hebben sinds 1 Mei ook 5 kleine gemeubileerde units met een gedeelde keuken en een gemeenschappelijke ruimte om te eten. Deze units liggen ook aan onze rustige binnentuin. De prijs voor deze units met eigen douche en toilet bedraagt € 700,-. exclusief servicekosten/GWE + Internet. Deze units zijn inmiddels  verhuurd vanaf mei tot en met juli 2023.

De prijzen van alle units zijn op basis van bezetting door 1 persoon.

Speciaal Unitproject in ons monumentale pand per augustus 2022

In ons monumentale pand aan het Vrouwenregt hebben wij 5 grote en/of split level units voor 1 persoon gecreëerd. Deze units hebben een klein ingericht keukenblok zonder kookfaciliteit maar met koelkast en magnetron. Ook hebben deze units een privé badkamer met toilet. In dit schitterende monumentale pand hebben wij een grote gemeenschappelijke ruimte waarin wij een luxe keuken en lekkere banken en een grote eettafel hebben geplaatst zodat daar(gezamenlijk) gekookt en gegeten kan worden door de 5 bewoners. De prijzen voor deze grote units liggen tussen de € 900,- en € 1.150,- per mnd. excl.

 

Beschikbaarheid

We hebben huurders met een verschillende woontermijn. Hierdoor komen er op verschillende momenten één of meerdere units beschikbaar. Je kunt ons een email sturen zodat we je de meest recente informatie kunnen geven. We verhuren per 1e van de maand steeds per hele maand en op de laatste dag van de maand is dan ook de uitcheck.

 

De opzegtermijn na 3 maanden is 31 dagen.