Hotel de Emauspoort

Hotel de Emauspoort is een Hotel gevestigd in het centrum van Delft. Het Hotel heeft een authentieke uitstraling. Een onderdeel van het Hotel vormt een sfeervolle herberg, die in een historisch pand gevestigd is. Hier wordt elke ochtend een uitgebreid en heerlijk ontbijt geserveerd.

Geschiedenis

De geschiedenis van het Hotel, begon allemaal bij de voorvader van de huidige eigenaar Jeroen Struyk, namelijk Jules Joseph Grossat. Hij vestigde zich in 1922 in Delft Centrum als pâtissier, op de locatie waar nu het Hotel staat. Als pâtissier maak je allerlei soorten taart en gebak. De patisserie breidde zich door meer en meer succes uit. In 1995 opende Jeroen de deuren van het de Emauspoort Hotel. Alles in het Hotel ademt geschiedenis en nostalgie.

Hotel Emauspoort geschiedenis

Hotel Emauspoort geschiedenis. In het midden Jules Joseph Grossat

 

Kamers Emauspoort

De Emauspoort heeft verschillende soorten kamers.

Het driesterrenhotel bestaat uit 24 kamers en twee woonwagens. Alle zijn oudhollands gezellig ingericht en zijn voorzien van douche of ligbad, toilet, televisie, telefoon en koffie-/theezetfaciliteit. Op alle kamers heeft u beschikking over een gratis WIFI-netwerk. Een aantal kamers is gelegen aan onze pittoreske binnenplaats. Aan de voorzijde van het hotel zijn twee kamers, die een schilderachtig uitzicht op het meest gefotografeerde plekje van Delft hebben.

Ontbijtbuffet

In de ochtend kunt u van 7:00 tot 9:30  genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, waarbij u altijd kunt rekenen op verse broodjes uit eigen bakkerij. Het ontbijt zit inbegrepen in de prijs.

Lounge

In de avond bent u tot 22:00 uur van harte welkom in de lounge room. Hier kunt u een kopje koffie of een drankje bestellen. Deze ruimte beschikt bovendien over een leestafel, een computer en internet. Ook is het mogelijk om eventueel tickets uit te printen.

Team Emauspoort

Het kenmerkende van een verblijf in Hotel de Emauspoort is de ongedwongen persoonlijke sfeer. Dit komt doordat het Hotel een echt familiebedrijf is. Ook heeft het Hotel een warm team dat altijd voor u klaar staat. We heten u van harte welkom in Hotel de Emauspoort!michelin-gids-2013

 

 

 

 

 

Booking.com

In januari 2021 kregen wij het cijfer 9.1 van Booking.com. Het cijfer is gebaseerd op de beoordelingen van hotelgasten die via Booking.com in Hotel de Emauspoort overnacht hebben.